Новорічне свято у Московському районі

26.12.2018 року на базі Харківського міського палацу дитячої на юнацької творчості проведено районне новорічне свято для 450 дітей пільгового контингенту у числа учнів 3-6 класів закладів загальної середньої освіти Московського району.

Привітав малюків зі святом Нового року голова Адміністрації Московського району Харківської міської ради, депутат ХМР Олег Миколайович Товкун.

На святі також була присутня начальник Управління освіти адміністрації Московського району Харківської міської ради Оксана Володимирівна Гресь.

Серед запрошених на свято - діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, діти військовослужбовців, які загинули при виконанні службових обов’язків та діти загиблих шахтарів, діти з багатодітних та малозабезпечених родин, діти з інвалідністю та діти-чорнобильці, діти, які виховуються в неповних родинах, діти вимушених переселенців із зони АТО та учасників бойових дій в АТО, а також інші школярі, які потребують соціальної підтримки.

Малюки переглянули чудову виставу, підготовлену гуртківцями Палацу, і отримали солодкі новорічні подарунки від народних депутатів України Д.В.Святаша і В.Ю.Мисика.

Кiлькiсть переглядiв: 82