Нагородження переможців конкурсу на кращий дистанційний курс у 2018 році

Вітаємо вчителя географії Камишову Олену Василівну, яка посіла 1 місце у номінації "Географія!"

20 грудня 2018 року на базі Харківської загальноосвітньої школи № 5 в межах семінару «Можливості та перспективи дистанційного навчання в сучасній школі» нагороджено переможців міського конкурсу на кращий дистанційний курс.

Щорічно конкурс проводиться з метою розвитку контенту системи дистанційного навчання «Доступна освіта» та залучення педагогічних працівників закладів освіти міста до впровадження в систему роботи інноваційних технологій. У 2018 році на конкурс, що проводився за трьома номінаціями («Географія», «Українська мова» та «Фізика»), було подано 36 робіт. Почесними грамотами Департаменту освіти Харківської міської ради та подарунками відзначено 9 переможців та 7 номінантів – представників усіх районів міста.

Під час семінару провідні науковці Харківської гуманітарно-педагогічної академії, Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди, Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна проаналізували дистанційні курси учасників, визначили перспективи використання дистанційного навчання в освітньому процесі, обговорили особливості проведення конкурсу в майбутньому.

У заході взяли участь завідувачі методичних центрів управлінь освіти адміністрацій районів, завідувачі ЛКТО, учителі та гості.

Кiлькiсть переглядiв: 84